ביסקוויטים קלים עם גבינה ושום
אם יש לכם חמאה, שום, קמח עצמי עולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוויטים קלים עם נקניק וגבינה, גבינה וביסקוויטים עם חמאת שום, ו פסטה גבינה שום קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח ומלח. לשפשף בחמאה בקלילות עם קצות אצבע עד תערובת דומה פירורי לחם גס. מערבבים גבינה ושום. הפוך באר במרכז התערובת ויוצקים בחלב, הזמנת 1 כפית לזיגוג את הלחמניות. לערבב בעדינות, רק עד בשילוב.
להתברר על fll קלות flead בקצרה ולושה קלות. תיזהר לא להעמיס על הכסף. לחץ על הבצק כדי ליצור סיבוב עבה 1 אינץ'.
מניחים על מגש מוכן ומברשת עם חלב שמור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 20 דקות, או עד חום בהיר.
מגישים חם או לתת מגניב על מתלה חוט.