קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי גרנולה

ביסקוטי גרנולה
גרנולה ביסקוטי הוא צמחוני ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו חמאה, גרנולה בלי צימוקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביסקוטי גרנולה, קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, ו גרנולה Chunky Monkey (בננה שוקולד חמאת בוטנים גרנולה).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. לנצח חמאה, סוכר, תמצית שקדים, וביצה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים תערובת קמח וגרנולה; לנצח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרנולהגרנולה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
להפוך את הבצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. צורה בצק לתוך גליל באורך 11 אינץ'; טפיחה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים גיליון אפייה על מתלה תיל להתקרר 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
8
הסר רול מ אפייה; לחתוך רול באלכסון לתוך 18 (1/2 אינץ') פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מניחים פרוסות, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים ב 325 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo