ביסקוטי דלעת
ביסקוטי דלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון מספוא זה ידידותי וצמחוני יש 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת דלעת ביסקוטי, ביסקוטי דלעת, ו ביסקוטי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
אופים זרעי דלעת בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע. מגניב 10 דקות.
בינתיים, לנצח סוכר וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. מערבבים דלעת משומר.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת אפייה ותבלינים פשטידת דלעת, מכים עד מעורבב.
מקפלים בעדינות זרעי דלעת לתערובת סוכר. לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לתוך 12-x 3-אינץ יומן שטוח מעט על גיליון אפייה משומן קלות, באמצעות ידיים מקומטות קלות.
אופים ב 325 במשך 35 דקות או עד המשרד.
להעביר מתלים תיל; מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות בעובי 3/4 אינץ ' עם סכין משונן, תוך שימוש בתנועת ניסור עדינה.
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
אופים ב 325 במשך 20 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 20 דקות יותר.
העברה מתלים תיל; מגניב לחלוטין (כ 30 דקות). לאחסן במיכלים אטומים עד 4 ימים.