קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

ביסקוטי חמוציות ופיסטוק.

ביסקוטי חמוציות ופיסטוק.
המתכון חמוציות וביסקוטי פיסטוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-55 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא את הקמח הנמדד,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי לשבור את כל גושים ואוורר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד רך וקל בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיף את הביצים, גרידה, וניל ומערבבים עד בשילוב, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.הפעל את המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיף את חמוציות ופיסטוקים ומערבבים עד בשילוב שווה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק אותו ל 2 מנות שוות. שימוש בידיים שלך flouring אותם לפי הצורך, לעצב כל חלק לתוך 10 ידי-1-1/2-מלבן אינץ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
להעביר את המלבנים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד חום זהוב בהיר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות. בינתיים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המלבנים ללוח חיתוך (שמור את תבנית האפייה ואת הקלף). באמצעות סכין משונן, לחתוך כל מלבן לרוחב באלכסון קל לחתיכות בעובי 1/2 אינץ 'כי הם כ 4 אינץ' ארוך. תשליך את חתיכות הסוף.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מניחים את החלקים הנותרים שטוחים על תבנית האפייה השמורה, מרווחים אותם לפחות 1/4 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
אופים במשך 15 דקות. הפוך את הביסקוטי ואופים עד שהחופים יבשים למגע וחום זהוב בהיר, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מניחים את תבנית האפייה על מתלה החוט ולתת ביסקוטי להתקרר לחלוטין על הסדין, לפחות 30 דקות.ממיסים את השוקולד, אם משתמשים בו, בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע שריפה.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
להעביר אותו לשקית פלסטיק resealable קטנה, לחתוך על 1/16 אינץ ' את הפינה התחתונה אחת, ו לטפטף את השוקולד על ביסקוטי בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
14
תן לביסקוטי לשבת עד שהשוקולד יתייצב, בערך 30 דקות. העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ביסקוטיביסקוטי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי