ביסקוטי חמוציות ופיסטוק.
המתכון חמוציות וביסקוטי פיסטוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-55 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא את הקמח הנמדד,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי לשבור את כל גושים ואוורר; להפריש.
מניחים את הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד רך וקל בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיף את הביצים, גרידה, וניל ומערבבים עד בשילוב, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.הפעל את המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ערבוב עד רק בשילוב.
מוסיף את חמוציות ופיסטוקים ומערבבים עד בשילוב שווה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק אותו ל 2 מנות שוות. שימוש בידיים שלך flouring אותם לפי הצורך, לעצב כל חלק לתוך 10 ידי-1-1/2-מלבן אינץ.
להעביר את המלבנים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד חום זהוב בהיר, כ -30 דקות.
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות. בינתיים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
הסר את המלבנים ללוח חיתוך (שמור את תבנית האפייה ואת הקלף). באמצעות סכין משונן, לחתוך כל מלבן לרוחב באלכסון קל לחתיכות בעובי 1/2 אינץ 'כי הם כ 4 אינץ' ארוך. תשליך את חתיכות הסוף.
מניחים את החלקים הנותרים שטוחים על תבנית האפייה השמורה, מרווחים אותם לפחות 1/4 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 15 דקות. הפוך את הביסקוטי ואופים עד שהחופים יבשים למגע וחום זהוב בהיר, כ -15 דקות יותר.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה החוט ולתת ביסקוטי להתקרר לחלוטין על הסדין, לפחות 30 דקות.ממיסים את השוקולד, אם משתמשים בו, בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע שריפה.)
להעביר אותו לשקית פלסטיק resealable קטנה, לחתוך על 1/16 אינץ ' את הפינה התחתונה אחת, ו לטפטף את השוקולד על ביסקוטי בתבנית זיגזג.
תן לביסקוטי לשבת עד שהשוקולד יתייצב, בערך 30 דקות. העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.