ביסקוטי חמוציות-כתום
ביסקוטי חמוציות-כתום לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 291 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 36 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו חמוציות, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה לא כל כך אדיר. ביסקוטי תפוז חמוציות , ביסקוטי חמוציות אגוזי מלך וביסקוטי שקדים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מקציפים חמאה וסוכר יחד בקערה עד לקבלת תערובת קרמית. טורפים פנימה ביצים, גרידת תפוז, תמצית תפוז ותמצית שקדים.
מקציפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה נפרדת; מערבבים מרכיבים יבשים לתוך מרכיבים לחים לקבלת בצק נוקשה.
מערבבים חמוציות ממותקות לבצק. יוצרים מהבצק כדור, חותכים לחצאים ומעצבים כל חצי בול עץ.
מניחים בולי עץ על נייר אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים משחימים קלות, 20 עד 25 דקות.
תנו לבולי עץ להתקרר לחלוטין על מתלים.
חותכים בולי עץ לפרוסות באלכסון קל ומניחים את הפרוסות על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה.
אופים ביסקוטי עד שהם פריכים ומזהיבים קלות, כ-7 דקות.