ביסקוטי לימון-אניס עם אגוזי לוז
ביסקוטי לימון-אניס עם אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה חלב חינם מתכון צמחוני משמש 20 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 133 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 26 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, מים, שוקולד מריר בר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו ביסקוטי אניס, ביסקוטי עם אגוזי לוז מקורמלים, ו ביסקוטי אניס-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית עם נייר אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד קלוי, ערבוב פעם אחת. הפוך אגוזים על מגבת.
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות. קוצצים דק אגוזים.
כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב קמח ו -5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים פנימה 6 כפות אגוזי לוז.
מערבבים 2 ביצים ווניל בקערה קטנה; מערבבים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת הקמח (התערובת תהיה מתפוררת מאוד).
ללוש בצק בקערה בידיים רטובות עד שמרכיבים יבשים לחים. הופכים בצק על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. בצק צורה לתוך 2 (14 איקס 1 1/2 אינץ') יומנים.
שלב מים וחלבון ביצה; מברישים באופן שווה על בולי עץ ומפזרים 2 כפות אגוזים שנותרו.
אופים ב 350 במשך 24 דקות.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -30
חותכים בולי עץ באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' בעזרת סכין משוננת. בזהירות לעמוד עוגיות על קצה על סדינים אפייה לא משומן.
אופים בחום של 300 למשך 30 דקות או עד שהם יבשים אך לא משחימים.
הסר עוגיות מהמחבתות; מצננים על מדפי תיל.
מניחים שוקולד בכלי קטן ורדוד. מיקרוגל בגובה 30 שניות או עד שכמעט נמס, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים 1 צד של כל עוגיה קלות בשוקולד לציפוי בשכבה דקה, רועדים בעדינות כדי להסיר עודפי שוקולד.
מניחים עוגיות על נייר שעווה; תן שוקולד יבש לפחות 2 שעות.