ביסקוטי קוקוס
המתכון ביסקוטי קוקוס מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוטי קוקוס, ביסקוטי קוקוס, ו ביסקוטי קוקוס.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 4 מרכיבים (דרך אגוז מוסקט).
מניחים סוכר, וניל וביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד עבה.
מוסיפים תערובת קמח וקוקוס; מערבבים לשלב (הבצק יהיה דביק מאוד). להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות; ללוש קלות 7 או 8 פעמים. לעצב בצק לגליל 15 x 3 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, וטופחים לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד רול הוא חום זהוב. מגניב במשך 5 דקות על מתלה תיל.
חותכים את רול באלכסון לפרוסות 20 (בעובי 1/2 אינץ'); עומדים פרוסות זקופות על תבנית אפייה.
אופים 20 דקות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.