ביסקוטי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד, ו ביסקוטי תאנים שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר, מרגרינה ושמן זית עד חלקה. מערבבים בתחליף וניל וביצה.
מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מערבבים לתוך התערובת מוקרם. מקפלים את חתיכות השוקולד. כיסוי, וצנן בצק במשך 10 דקות.
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות.
גלגל כל חתיכה לתוך בול עץ באורך של כ-9 אינץ'.
מניחים את היומנים על גבי יריעות העוגיות מוכנות כ 4 אינץ ' זה מזה. לשטח כל אחד עד עובי אינץ 1.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד המשרד. מגניב על גיליונות במשך 15 דקות לפני הסרת מתלי חוט להתקרר לחלוטין.
תזיז את כיכרות העוגיה ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל כיכר לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'. להחזיר פרוסות לתבנית האפייה לחתוך את הצד למטה ואופים במשך 8 עד 10 דקות נוספות בכל צד, עד יבש קלוי קלות. מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.