ביסקוטי שוקולד-אגוז
המתכון שוקולד אגוז ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 42 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת קקאו, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ביסקוטי תאנים שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וקונים אותם בתנור עד חום זהוב, כ -20 דקות.
להעביר את האגוזים לצלחת ולתת להם להתקרר לחלוטין. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
במעבד מזון, לשלב את הקמח עם שוקולד חלב ולעבד עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את הסוכר, אבקת קקאו ומלח ודופק לערבב.
מוסיפים את כל הביצים המוכות ואת הוניל ומעבדים עד לקבלת הבצק.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים באגוזים הקלויים.
מחלקים את הבצק לשניים. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק לתוך יומן ארוך רגל.
מעבירים את היומנים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או בנייר כסף ומשטחים אותם מעט. מברשת קלה את היומנים עם ביצה מוכה לבן ואופים במשך כ 30 דקות, או עד המשרד למגע וסדוק מעט.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 1 דקה. הנמך את התנור ל-32
להעביר את היומנים החמים למשטח עבודה. באמצעות סכין לחם משונן או סכין שף חד, לחתוך את היומנים 1/3 עד 1/2 אינץ עבה באלכסון. מסדרים את הפרוסות זקופות על תבנית האפייה ואופים במשך כ 5 דקות, או עד יבש.
להעביר את הביסקוטי למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. טובלים חצי עוגייה לתוך השוקולד המזג, נותנים לעודף לטפטף בחזרה לקערה, ומניחים את העוגייה על נייר השעווה, חותכים את הצד. חזור עם העוגיות שנותרו.
תן לעמוד במקום קריר ויבש עד סט.