קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שוקולד-אגוז

ביסקוטי שוקולד-אגוז
המתכון שוקולד אגוז ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 42 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת קקאו, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ביסקוטי תאנים שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וקונים אותם בתנור עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להעביר את האגוזים לצלחת ולתת להם להתקרר לחלוטין. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
במעבד מזון, לשלב את הקמח עם שוקולד חלב ולעבד עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את הסוכר, אבקת קקאו ומלח ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מלחמלח
6
מוסיפים את כל הביצים המוכות ואת הוניל ומעבדים עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ונילוניל
בצקבצק
7
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים באגוזים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
8
מחלקים את הבצק לשניים. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק לתוך יומן ארוך רגל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
מעבירים את היומנים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או בנייר כסף ומשטחים אותם מעט. מברשת קלה את היומנים עם ביצה מוכה לבן ואופים במשך כ 30 דקות, או עד המשרד למגע וסדוק מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 1 דקה. הנמך את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר את היומנים החמים למשטח עבודה. באמצעות סכין לחם משונן או סכין שף חד, לחתוך את היומנים 1/3 עד 1/2 אינץ עבה באלכסון. מסדרים את הפרוסות זקופות על תבנית האפייה ואופים במשך כ 5 דקות, או עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שפים סכיןשפים סכין
סכין לחםסכין לחם
תנורתנור
12
להעביר את הביסקוטי למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
13
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. טובלים חצי עוגייה לתוך השוקולד המזג, נותנים לעודף לטפטף בחזרה לקערה, ומניחים את העוגייה על נייר השעווה, חותכים את הצד. חזור עם העוגיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
קערהקערה
14
תן לעמוד במקום קריר ויבש עד סט.