ביסקוטי שוקולד-דובדבן
שוקולד דובדבן ביסקוטי הוא חלב חינם קינוח. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים היטב עם מקצף ומלח בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מקציפים סוכר וביצים עם מיקסר במהירות גבוהה עד עבה וחיוור (כ 4 דקות).
מוסיפים שמן ותמציות, מכים עד מעורבב היטב.
מוסיף תערובת קמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים דובדבנים וצ ' יפס שוקולד.
מחלקים את הבצק לשניים; הופכים על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. צור כל חלק לגליל באורך 10 אינץ', ושטח לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
הסר לחמניות מדף האפייה; מגניב 10 דקות על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.