קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שוקולד-כתום

ביסקוטי שוקולד-כתום
המתכון שוקולד תפוזים ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד תפוז, ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד, ו ביסקוטי שוקולד כתום ומריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה להתמזג. הכה בביצים 1 בכל פעם, ואז Grand Marnier וקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
Grand MarnierGrand Marnier
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בפקאנים ושוקולד. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים. לעטוף בפלסטיק להקפיא 20 דקות המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 350 ° F. באמצעות ידיים מקורנות, יוצרים כל פיסת בצק לתוך 14 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' -יומן רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים עד אור זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
העבר קלף עם בולי עץ למדף. מגניב 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
Place 1 log on cutting board. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. חזור עם יומן שנותר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים ביסקוטי עד יבש לגעת וזהב חיוור, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.