ביסקוטי שוקולד-כתום
המתכון שוקולד תפוזים ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד תפוז, ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד, ו ביסקוטי שוקולד כתום ומריר (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה להתמזג. הכה בביצים 1 בכל פעם, ואז Grand Marnier וקליפת תפוז.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בפקאנים ושוקולד. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים. לעטוף בפלסטיק להקפיא 20 דקות המשרד.
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 350 ° F. באמצעות ידיים מקורנות, יוצרים כל פיסת בצק לתוך 14 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' -יומן רחב.
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד אור זהוב, כ -30 דקות.
העבר קלף עם בולי עץ למדף. מגניב 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
Place 1 log on cutting board. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. חזור עם יומן שנותר.
אופים ביסקוטי עד יבש לגעת וזהב חיוור, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום.)
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.