קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שוקולד-כתום

ביסקוטי שוקולד-כתום
המתכון שוקולד תפוזים ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד תפוז, ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד, ו ביסקוטי שוקולד כתום ומריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה להתמזג. הכה בביצים 1 בכל פעם, ואז Grand Marnier וקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
Grand MarnierGrand Marnier
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בפקאנים ושוקולד. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים. לעטוף בפלסטיק להקפיא 20 דקות המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 350 ° F. באמצעות ידיים מקורנות, יוצרים כל פיסת בצק לתוך 14 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' -יומן רחב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד אור זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העבר קלף עם בולי עץ למדף. מגניב 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Place 1 log on cutting board. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. חזור עם יומן שנותר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים ביסקוטי עד יבש לגעת וזהב חיוור, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.