ביסקוטי שוקולד מאיה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ביסקוטי שוקולד מאיה. מתאים ל-24 ומחירו 39 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תמצית וניל, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פאי שוקולד מריר מאיה , פאי פקאן שוקולד מאיה ועוגת בונדט מזוגגת שוקולד של מאיה .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה ליקר קפה ווניל.
מערבבים את הקמח, פלפל הצ'ילי, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפקאנים, השוקולד צ'יפס והשוקולד המגורר.
מחלקים את הבצק לשניים. על תבנית לא משומנת, מעצבים כל חצי 10 אינץ'. x 2 אינץ'. מַלבֵּן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות ומשחימה קלה.
מניחים תבניות על רשתות. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להעביר לקרש חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משוננת ל-3/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 8-10 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny
ניתן לשלב ביסקוטי עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין