ביסקוטי שקדים חמוציות
ביסקוטי שקדים חמוציות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, אבקת אפייה, וניל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ביסקוטי שקדים חמוציות, ביסקוטי שקדים-חמוציות, ו ביסקוטי שקדים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להכות יחד סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, 3 דקות. לנצח תמצית וניל, ואחריו מרכיבים יבשים. השתמש מרית גומי או כף עץ לערבב חמוציות ושקדים.
טופס את הבצק לתוך יומן האורך של גיליון עוגיות על 1/2 אינץ ' גבוה.
אופים עד הזהב, כ -30 דקות.
בואו מגניב במשך 10 דקות. השתמש סכין משונן חדה לחתוך יומן באלכסון לפרוסות רחבות 3/4 אינץ'.
מניחים עוגיות בצד לקצץ על תבנית אפייה ואופים עד קלוי ויבש, על 15 דקות.
בואו מגניב. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 1 שבוע.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.