ביף באן מי ביס
המתכון בשר Banh מי ביס מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם חומץ אורז, כוסברה, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביף באן מי ביס, Banh Mi Bites, ו בשר למונגראס באן מי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, מערבבים יחד גזר, צנון, מלפפון, רוטב sriracha, חומץ, מיץ לימון וכוסברה. תניח בצד.
סדר פרוסות לחם על סדין עוגיות ungreased.
אופים 6 עד 8 דקות או עד קלוי קלות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מיונז ואבקת חמישה תבלינים.
מורחים 1 כפית תערובת מיונז על כל פרוסת לחם.
מניחים רבע פרוסת רוסטביף על כל פרוסת לחם. למעלה עם 1 כפית תערובת ירקות.