קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 95 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1-אונקיה של חמאה 1-אונקיה של קמח כדי להפוך את הדבק. תניח בצד. בסיר כבד תחתית גדול, חום את הבשר הנותרים 2 אונקיות חמאה ושמן על בינוני עד חום גבוה במשך 4 או 5 דקות עד צרוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים בייקון ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
מוסיפים גזר, סלרי, לפת, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, אורגנו ושום.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
לפתלפת
טימיןטימין
6
מוסיפים את תערובת החמאה והקמח. מערבבים כדי לוודא מרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים את הבשר ושופכים את היין, ומוודאים שהוא מכסה את המרכיבים. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
בקרבקר
מלחמלח
ייןיין
8
הוסף 1 כף של קרם דה קסיס. כיסוי ומבשלים במשך 4 שעות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
9
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה מעט ומגישים עם קרוטונים שום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים שוםקרוטונים שום
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
מטגנים את קוביות הלחם בשמן זית ושום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קוביות לחםקוביות לחם
שמן זיתשמן זית
שוםשום