ביף בורגיניון השני
נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים את קוביות הבשר בתערובת זו.
ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבשר וחום היטב בכל הצדדים.
יוצקים את זה לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר.
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את הבצל, גזר ושום אליו.
לטגן במשך 5 עד 10 דקות, או עד בצל הוא רך. מוסיפים את היין, עלה דפנה, פטרוזיליה, טימין ונוזל מן הפטריות.
אופים, מכוסה, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 2 1/2 שעות.
הסר כיסוי, להוסיף בצל משומר כתרים פטריות, ואופים במשך 30 דקות נוספות.