קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

ביף בורגיניון השני

ביף בורגיניון השני
נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים את קוביות הבשר בתערובת זו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
קוביות בשרקוביות בשר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבשר וחום היטב בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
יוצקים את זה לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את הבצל, גזר ושום אליו.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטגן במשך 5 עד 10 דקות, או עד בצל הוא רך. מוסיפים את היין, עלה דפנה, פטרוזיליה, טימין ונוזל מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
טימיןטימין
ייןיין
7
יוצקים מעל בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
8
אופים, מכוסה, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר כיסוי, להוסיף בצל משומר כתרים פטריות, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור