בשר-הפצצה-בורגיניון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סטייק, שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה nonmetallic, לשלב 3/4 כוס יין אדום, 1 כפית מלח, 2 כפיות פלפל ו 2 כפות רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף את סטייק עין הצלעות ולתת לרבד במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, על אש נמוכה בינונית כדי לעבד לאט את השומן. כאשר פריך, להסיר צלחת מרופדת מגבת נייר, שמירה על השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הבשר מן המרינדה, לטפוח יבש ולהוסיף למחבת עם שומן בייקון. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הבשר מן המחבת, לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף שמן נוסף, במידת הצורך, כדי כמות 2 עד 3 כפות של שומן סה " כ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הגזרים, גזר לבן, ואת הבצל הקפוא. מבשלים עד הבצלים הם חום בהיר, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיף את הקמח לתערובת הירקות לעשות רביכה. כאשר רביכה מתחילה להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. Deglaze עם היין האדום שנותר ומערבבים במרק בשר. להפחית מעל חום בינוני במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מוסיפים את הבשר המשחה, בייקון מבושל, טימין, פטרוזיליה ואורגנו. התאם תבלינים, לפי הטעם, עם הנותרים 1 כפית מלח ופלפל סדוק טרי.