קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ביף וולינגטון עם פאטה צדפות

ביף וולינגטון עם פאטה צדפות
ביף וולינגטון עם פאטה צדפות היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $4.03 למנה, המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-57 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פטריות, פירורי לחם, ביצה ושרי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון וביף וולינגטון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
משפשפים את השקד במלח ופלפל ומברישים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים 1 כף שמן ואת החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים את השקד במחבת וצורבים קלות את כל משטחי הבשר, כולל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים עוד שמן למחבת, במידת הצורך, ואז מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
8
מוסיפים את הצדפות והשרי ומבשלים עד שהצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
10
מסננים נוזלים ומאחדים את התערובת עם פירורי הלחם בקערת מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה וכמעט חלקה. מרפדים מסננת במספר שכבות של בד גבינה ומפזרים לתוכה את הפטה. מניחים להתנקז במשך 10 עד 15 דקות. אם הפטה נראה רטוב מדי, הרימו את שולי בד הגבינה, סובבו אותו יחד וסוחטים את הנוזלים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח קלות ליצירת מלבן בעובי של פחות מ-1/4 אינץ'. מורחים מעט פטה במרכז הבצק ומורחים אותו לצורה דומה לזו של השקד.
מרכיבים שתצטרך
בצק בצק עליםבצק בצק עלים
פלפל ארבולפלפל ארבול
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
12
מניחים את הבשר על הפטה; לאחר מכן מכסים את החלק העליון והדפנות של הבשר בפטה שנותר. עוטפים את המאפה סביב השקד, חופפים את הקצוות ליצירת תפר. מרטיבים את הקצוות במים וצובטים קלות לאטימה. חותכים את השכבה העליונה של המאפה משני הקצוות ומקפלים את הקצוות מעל דפנות הבשר, אוטמים כמו קודם. הופכים בזהירות את השקד העטוף במאפה ומניחים עם התפר כלפי מטה על תבנית משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מברישים את המאפה בביצה הטרופה. מקשטים את החלק העליון בעיצובים חתוכים משאריות הבצק, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
14
מברישים את הגזרות בביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
15
אופים את השקד במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
16
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם