ביף וולינגטון עם פאטה צדפות היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $4.03 למנה, המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-57 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פטריות, פירורי לחם, ביצה ושרי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון וביף וולינגטון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
משפשפים את השקד במלח ופלפל ומברישים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים 1 כף שמן ואת החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את השקד במחבת וצורבים קלות את כל משטחי הבשר, כולל הקצוות.
מוסיפים עוד שמן למחבת, במידת הצורך, ואז מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את הצדפות והשרי ומבשלים עד שהצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
10
מסננים נוזלים ומאחדים את התערובת עם פירורי הלחם בקערת מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה וכמעט חלקה. מרפדים מסננת במספר שכבות של בד גבינה ומפזרים לתוכה את הפטה. מניחים להתנקז במשך 10 עד 15 דקות. אם הפטה נראה רטוב מדי, הרימו את שולי בד הגבינה, סובבו אותו יחד וסוחטים את הנוזלים העודפים.
מניחים את הבשר על הפטה; לאחר מכן מכסים את החלק העליון והדפנות של הבשר בפטה שנותר. עוטפים את המאפה סביב השקד, חופפים את הקצוות ליצירת תפר. מרטיבים את הקצוות במים וצובטים קלות לאטימה. חותכים את השכבה העליונה של המאפה משני הקצוות ומקפלים את הקצוות מעל דפנות הבשר, אוטמים כמו קודם. הופכים בזהירות את השקד העטוף במאפה ומניחים עם התפר כלפי מטה על תבנית משומנת קלות.