קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ביף וולינגטון עם פאטה צדפות

ביף וולינגטון עם פאטה צדפות
ביף וולינגטון עם פאטה צדפות היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $4.03 למנה, המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-57 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פטריות, פירורי לחם, ביצה ושרי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון וביף וולינגטון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
משפשפים את השקד במלח ופלפל ומברישים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים 1 כף שמן ואת החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את השקד במחבת וצורבים קלות את כל משטחי הבשר, כולל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עוד שמן למחבת, במידת הצורך, ואז מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את הצדפות והשרי ומבשלים עד שהצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
10
מסננים נוזלים ומאחדים את התערובת עם פירורי הלחם בקערת מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה וכמעט חלקה. מרפדים מסננת במספר שכבות של בד גבינה ומפזרים לתוכה את הפטה. מניחים להתנקז במשך 10 עד 15 דקות. אם הפטה נראה רטוב מדי, הרימו את שולי בד הגבינה, סובבו אותו יחד וסוחטים את הנוזלים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח קלות ליצירת מלבן בעובי של פחות מ-1/4 אינץ'. מורחים מעט פטה במרכז הבצק ומורחים אותו לצורה דומה לזו של השקד.
מרכיבים שתצטרך
בצק בצק עליםבצק בצק עלים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים את הבשר על הפטה; לאחר מכן מכסים את החלק העליון והדפנות של הבשר בפטה שנותר. עוטפים את המאפה סביב השקד, חופפים את הקצוות ליצירת תפר. מרטיבים את הקצוות במים וצובטים קלות לאטימה. חותכים את השכבה העליונה של המאפה משני הקצוות ומקפלים את הקצוות מעל דפנות הבשר, אוטמים כמו קודם. הופכים בזהירות את השקד העטוף במאפה ומניחים עם התפר כלפי מטה על תבנית משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מברישים את המאפה בביצה הטרופה. מקשטים את החלק העליון בעיצובים חתוכים משאריות הבצק, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
14
מברישים את הגזרות בביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
אופים את השקד במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman