תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לומברדי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, בקר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הכן אטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים
3
בינתיים, מפזרים בשר טחון עם 1 1/4 כפית. מלח ותיבול איטלקי. מבשלים בשר במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.