שלמות פסיון פונגי
שלמות פסיון פונגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך פסיונים-deboned, חמאה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, שלמות אגס, ו קרוב לביבות שלמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, reconstitute פטריות מיובשות במים על פי הוראות החבילה.
מסננים, ושומרים את המים. קוצצים מחדש פטריות לחתיכות קטנות.
מחממים שמן זית במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מטגנים בשר פסיון עם שום ובזיליקום עד להשחמה קלה.
הסר בשר מחבת עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
שאלוט מטוגנים, פטריות משוחזרות ופטריות פורטובלו עד חום זהוב. מערבבים עגבניות מיובשות, וכל אבל 1/4 כוס מים השריית הפטריות. ממיסים אבקת arrowroot במים, ומערבבים לתוך תערובת פטריות. להחזיר בשר פסיון למחבת, ומבשלים 30 דקות.