בשר Stroganov עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר Stroganov, בשר Stroganov, ו שיטאקה בקר סטרוגנוב.
הוראות
1
ממיסים 1/2 כפות חמאה בסיר כבד קטן מעל חום מתון לטאטא בקמח, ואז לבשל רביכה, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מרק בזרם איטי, מקציפים כל הזמן, ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום ולשמור על חום.
4
טפיחה יבש בשר מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
חום 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך. בשר מוקפץ בשתי קבוצות, הופך פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אבל עדיין ורוד בפנים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לצלחת עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
לחמם את כף הנותרים חמאה עם הנותרים שמן כפות באותו מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים פטריות וsauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה ופטריות הם השחמה, על 8 עד 10 דקות. להחזיר בשר עם המיצים שלה למחבת ומערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר מגש.