ביפי-פשטידת טורטיה
פשטידת בשר-טורטייה דורשת מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם הקרקע עגול, תחליף ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה).
הוראות
מעיל תחתון וצדדים של pieplate 9 אינץ ' עם ספריי בישול וקו עם טורטיות. תניח בצד.
מבשלים בשר, צ ' ילי ובצל במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני עד הבשר משחימים, ערבוב עד שהוא מתפורר.
מוסיפים גבינה, מערבבים היטב. תערובת בשר כפית לתוך צלחת מוכנה.
שלב תחליף ביצה הנותרים 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת בקר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט.
חותכים לפרוסות, ומגישים חמים.