ביצה מטוגנת בשמן עמוק מעל עגבנייה ירושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצה מטוגנת בשמן עמוק על עגבניה ירושה. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם ביצים, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. נסו לחם עגבניות עם בזיליקום מטוגן, בורבון בקרמל בייקון וירושה עגבניות BLT W / ביצים מטוגנות + גבינת גאודה מעושנת, ו בוקוניני מטוגן בשמן עמוק עם עגבניות מתובלות ושום צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכינו קערה עם קרח ומים. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר.
בסיר 5 ליטר, להביא 6 כוסות מים לרתיחה על חום בינוני-גבוה. לאחר שהמים הגיעו לרתיחה, לכבות את החום. לפצח כל ביצה לתוך ramekin ולהוסיף במהירות למים. לאחר שהוספת את כל הביצים, לכסות את הסיר ולהניח בצד במשך 3 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, בזהירות רבה להרים את הביצים מתוך המים ישירות לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
הסר מן מי הקרח ומניח על מחבת גיליון מוכן.
מורחים את הקמח על צלחת ומניחים את הביצים המוכות בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, מערבבים את הפנקו עם מלח ופלפל.
בזהירות אבק 1 ביצה עלומה בקמח, לאבק את כל עודף.
להעביר את הביצה עלומה לביצים מכות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת אל panko. מעיל עם panko בזהירות למקם על צלחת. חזור עם הביצים הנותרות.
מחממים את השמן בסיר כבד על חום גבוה עד שמדחום הממתק רושם 350 מעלות F. באמצעות כפית מחוררת, מניחים ביצה מצופה 1 פנקו לתוך השמן ומטגנים עד חום זהוב, 10 עד 15 שניות.
מעבירים את הביצה המטוגנת למגבות נייר לניקוז. חזור עם הביצים הנותרות.
מתבלים את העגבניה במלח ופלפל.
מניחים 1 פרוסת עגבניות על כל צלחת ומעלים כל פרוסה עם ביצה.
נסה את זה בתחילת האביב על כמה אספרגוס מאודה. אתה תמיד יכול להוסיף קצת תרד טרי לזה למחנק.
הוסף את כל העניין על חתיכה עבה נחמד של לחם פריך או מאפין אנגלי לפריט בראנץ ' כיף.