מיקון ביצה מקושקשת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 438 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ג'ק, ביצים, סלסה עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו ביצה מקושקשת., תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לטאטא ביצים, 1/4 כוס מים, ומלח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הגדר מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שמן, בשר חזיר, צ ' ילי, בצל ועגבניות; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות. להפחית חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונלי
דַק-
4
מוסיפים תערובת ביצה, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה. כאשר שכבה דקה של ביצה מוגדרת על תחתית המחבת, בכ -30 שניות, לדחוף ביצה מבושלת לכיוון צד אחד של מחבת עם מרית רחבה, ומאפשר ביצה לא מבושלת לזרום מתחת. המשך בישול ודחיפת תערובת ביצים עד ביצים נקבעים ברכות אבל עדיין לח, 3 עד 4 דקות בסך הכל. מערבבים להפוך את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
טורטיות לעטוף בניילון נצמד וחום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) רק עד חם ומהביל, 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להניח טורטיות, אחד בכל פעם, על לוח וכפית על רבע מתערובת הביצה על פני כל אחד, ממש מתחת למרכז. לעטוף טורטיות בחוזקה סביב מילוי. אם תרצה, לחתוך כל בוריטו בחצי באלכסון; מחסנית על צלחות. להציע סלסה, מלח ופלפל להוסיף לפי הטעם.