קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ביצה פו יאנג אני

ביצה פו יאנג אני
אם יש לכם רוטב סויה, בצל, נבטי שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג..

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מטגנים פלפל ובצל עד רך, ולאחר מכן מערבבים שרימפס, נבטי שעועית, ערמוני מים ו 1 כף רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
נבטי שעועיתנבטי שעועית
פלפלפלפל
רוטב סויהרוטב סויה
שרימפסשרימפס
בצלבצל
3
חום דרך, ואז להסיר מחבת מחום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חום 1 כף שמן במחבת גדולה שנייה. בקערה בינונית, להכות ביצים עד עבה ולימון בצבע, על 5 דקות. מערבבים בתערובת ירקות, ואז לשפוך תערובת למחבת מחוממת, ויוצרים קציצות על 5 אינץ ' קוטר. מטגנים עד להשחמה, ואז פונים ומטגנים בצד השני עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לימוןלימון
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
ניקוז, מניחים על מגש תנור בטוח ולשמור חם בתנור עד לקרוא לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להפוך את רוטב סויה חם: בקערה קטנה לשלב את עמילן תירס, מים, bouillon ו 2 כפות רוטב סויה להכות יחד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב סויהרוטב סויה
מרק דגיםמרק דגים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מגישים עם קציצות חמות.