ביצה פו יאנג עם רוטב פטריות
ביצה פו יאנג עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, רוטב סויה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג. (מתכונים דומים).
הוראות
דק פורסים בצל ירוק, ושומרים 1 כף מלמעלה לקישוט. מערבבים את הבצל הנותר לתוך הביצה יחד עם נבטי שעועית 1 כף של רוטב סויה.
חום 1 כף שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. עבור כל פנקייק, טיפה 1/4 כוס תערובת ביצה לתוך השמן החם. מבשלים עד התחתית נקבעים, 1 עד 2 דקות, ואז להתהפך ולהמשיך לבשל עוד 1 עד 2 דקות עד מבושל דרך.
להעביר צלחת הגשה חמה בזמן שאתה עושה את הפנקייקים הנותרים.
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן בוטנים במחבת ומבשלים את הפטריות עם 2 כפות הנותרים של רוטב סויה עד הפטריות רכות, כ 3 דקות. ממיסים את עמילן התירס במרק, מערבבים לתוך הפטריות, ומבשלים עד מעובה. כדי לשרת, לשפוך את הרוטב על חביתיות פו יאנג הביצה, ומפזרים את הבצל השמור.