ביצי בנדיקט מהירות וקלות
אם יש לך חמאה, חומץ, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ביצי בנדיקט מהירות, ביצי בנדיקט קלות, ו ביצי בנדיקט קלות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, מטגנים את הבייקון הקנדי בכל צד עד להשחמה שווה.
למלא סיר גדול עם כ 3 אינץ ' מים, ולהביא לרתיחה.
יוצקים בחומץ. בזהירות לשבור את 4 ביצים לתוך המים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהלבנים נקבעים אבל חלמונים עדיין רכים.
בינתיים, להמס את החמאה עד מבעבע במחבת קטנה או במיקרוגל.
הסר מהחום לפני החומים חמאה.
בבלנדר או מעבד מזון גדול, למזג את חלמונים ביצה, שמנת כבדה, פלפל קאיין, ומלח עד חלקה.
מוסיפים חצי מהחמאה החמה בזרם יציב ודק, לאט מספיק כדי שהיא תשתלב לפחות מהר כמו שאתה שופך אותה פנימה. מערבבים במיץ לימון באותה שיטה, ולאחר מכן את החמאה הנותרת.
מניחים מאפינס אנגלי פתוח על צלחות הגשה. למעלה עם 1 פרוסת בייקון קנדי 1 ביצה עלומה.
טפטוף עם רוטב שמנת, ומגישים מיד.