קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ביצי בנדיקט מהירות וקלות

ביצי בנדיקט מהירות וקלות
אם יש לך חמאה, חומץ, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ביצי בנדיקט מהירות, ביצי בנדיקט קלות, ו ביצי בנדיקט קלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, מטגנים את הבייקון הקנדי בכל צד עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
למלא סיר גדול עם כ 3 אינץ ' מים, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים בחומץ. בזהירות לשבור את 4 ביצים לתוך המים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהלבנים נקבעים אבל חלמונים עדיין רכים.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
4
הסר ביצים עם כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
בינתיים, להמס את החמאה עד מבעבע במחבת קטנה או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבתמחבת
6
הסר מהחום לפני החומים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
בבלנדר או מעבד מזון גדול, למזג את חלמונים ביצה, שמנת כבדה, פלפל קאיין, ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
8
מוסיפים חצי מהחמאה החמה בזרם יציב ודק, לאט מספיק כדי שהיא תשתלב לפחות מהר כמו שאתה שופך אותה פנימה. מערבבים במיץ לימון באותה שיטה, ולאחר מכן את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
9
מניחים מאפינס אנגלי פתוח על צלחות הגשה. למעלה עם 1 פרוסת בייקון קנדי 1 ביצה עלומה.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
בייקון קנדיבייקון קנדי
ביצה עלומהביצה עלומה
10
טפטוף עם רוטב שמנת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת