ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט עם בייקון וארוגלאן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, מיץ לימון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה, ביצי אבוקדו בייקון בנדיקט, ו מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי, לטאטא את חלמוני 4 ביצה עם היין וקמצוץ של מלח עד הוכפל נפח מעט מעובה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החמאה נמסה, לטאטא כל הזמן, עד רוטב עבה, שמנת צורות, על 5 דקות.
להקציף במיץ לימון טבסקו ואת העונה הולנדז עם מלח. שמור על רוטב הולנדז חם, מקציף מדי פעם.
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד פריך, 6 דקות.
להעביר צלחת נייר towellined.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
מוסיפים את ארוגולה, לזרוק במהירות את השמן החם ולהעביר לצלחת; העונה עם מלח.
להביא מחבת גדולה ועמוקה של מים לרתיחה מעל חום מתון ולהוסיף את החומץ. אחד בכל פעם, לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ויוצקים אותם לתוך המים רותחים, משאיר שפע של מקום ביניהם. לחלוט את הביצים עד החלבונים מוגדרים והחלמונים עדיין נוזליים, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מסדרים את החצאים קלויים מאפין אנגלית על צלחות העליון עם בייקון, ביצים עלומות, ארוגולה ורוטב הולנדז.