קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ביצי קוויאר

ביצי קוויאר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ביצי קוויאר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו וודקה, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביצים עם קוויאר, ביצים ממולאות קוויאר, ו ביצים ממולאות בקוויאר.

הוראות

1
בזהירות להסיר את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין קילוף, ולאחר מכן בעדינות להסיר את החלק העליון ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
יוצקים ביצים לתוך קערה, שומרים קונכיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
השתמש בסכין כדי לקרוע כל ממברנה הנותרת בתחתית קליפות ביצים. בנדיבות לכסות פגזים עם מים קרים בסיר 3 qt ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום בינוני, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל קצף, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. בעדינות לנגב את הקליפות מבפנים ומבחוץ עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין. 3put קליפות ביצים בכוסות ביצה או כוסות קטנות כדי לשמור אותם זקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מקציפים קרם עם מקציף עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז להכות במיץ לימון, וודקה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
קלות להכות ביצים עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות חמאה, 1/8 כפית מלח, ואת הקמצוץ הנותרים של קאיין. ממיסים את כפית החמאה הנותרת במחבת לא דביקה על חום בינוני, ואז מבשלים תערובת ביצים, ערבוב מתמיד, עד ביצים רק מקושקשות, 3 עד 5 דקות. מחלקים בין פגזים העליון עם קצפת וקוויאר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קוויארקוויאר
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות