ביצי קוויאר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ביצי קוויאר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו וודקה, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביצים עם קוויאר, ביצים ממולאות קוויאר, ו ביצים ממולאות בקוויאר.
הוראות
בזהירות להסיר את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין קילוף, ולאחר מכן בעדינות להסיר את החלק העליון ולהשליך.
יוצקים ביצים לתוך קערה, שומרים קונכיות.
השתמש בסכין כדי לקרוע כל ממברנה הנותרת בתחתית קליפות ביצים. בנדיבות לכסות פגזים עם מים קרים בסיר 3 qt ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום בינוני, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל קצף, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. בעדינות לנגב את הקליפות מבפנים ומבחוץ עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין. 3put קליפות ביצים בכוסות ביצה או כוסות קטנות כדי לשמור אותם זקופים.
מקציפים קרם עם מקציף עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז להכות במיץ לימון, וודקה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית קאיין.
קלות להכות ביצים עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות חמאה, 1/8 כפית מלח, ואת הקמצוץ הנותרים של קאיין. ממיסים את כפית החמאה הנותרת במחבת לא דביקה על חום בינוני, ואז מבשלים תערובת ביצים, ערבוב מתמיד, עד ביצים רק מקושקשות, 3 עד 5 דקות. מחלקים בין פגזים העליון עם קצפת וקוויאר.