ביצי שטן הונגריות מוחמצות סלק
מתכון סלק כבוש ביצים הונגריות מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמיר, מלפפון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביצי שטן הונגריות מוחמצות סלק, ביצים שטניות כבושות סלק, ו סלק כבוש הכל בייגל ביצים שטניות.
הוראות
מכניסים את הביצים הקרות לסיר בינוני ומכסים במים קרים.
מחממים את המים לרתיחה, ואז מכסים את הסיר ומסירים אותו מהחום.
מסננים את הביצים ושוטפים במים קרים.
תנו לביצים להתקרר מעט, ואז קלפו אותן כשהן עדיין חמות (הרבה יותר קל לקלף ביצים כשהן חמות).
מניחים את הביצים הקשות בקערה או בכלי אחסון ויוצקים את מלח הכבישה מצנצנות הסלק על הביצים, מוודאים שהביצים שקועות. (ייתכן שיהיה עליך להניח משקל או צלחת מעל.) אפשר לביצים לשבת במשך 45 דקות עד 1 שעה במלח, אבל לא יותר או שהם יתחילו להיות גומי.
מערבבים יחד את מיונז, שמנת חמוצה, שמיר, חומץ, חזרת, חרדל, פפריקה ומלפפון. מתבלים במלח ופלפל שחור.
פורסים את הביצים לשניים לאורכם. הסר בעדינות את החלמונים על ידי לחיצה על האגודל על גב כל חלמון כדי להוציא אותו מהלבן.
מוסיפים את החלמונים לקערה עם המילוי ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח.
כף את המילוי לחלבוני הביצה, או השתמש בשקית ניילון הניתנת לאטימה מחדש כדי לצינור אותה פנימה.
מפזרים פפריקה ושמיר לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה]()
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.