ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 320 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, טרגון טרי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר, ביצים אפויות עם פטריות, צ'דר, ונקניק, ו מרק כרובית מעושן עם פטריות בר וטוגנים.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מכינים פטריות: מבשלים פטריות ושאלוט בחמאה עם מלח ופלפל במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הפטריות רכות ונוזליות שהם פולטים מתאדים, כ -10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בcrème fraîche וtarragon.להרכיב ואופים: להתאים 1 פרוסת בשר חזיר לכל אחד 12 כוסות מאפין משומן קלות (הקצוות ידבקו לתלות על הקצוות של כוסות). מחלקים פטריות בין כוסות ולשבור 1 ביצה לכל אחד.
אופים באמצע התנור עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -15 דקות. מתבלים ביצים עם מלח ופלפל ומסירים (עם חזיר) מכוסות מאפין בזהירות, באמצעות 2 כפות או מריות קטנות.הערה של טבחים: הביצים במתכון זה אינן מבושלות במלואן, מה שעשוי להדאיג אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.