קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר

ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 320 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, טרגון טרי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר, ביצים אפויות עם פטריות, צ'דר, ונקניק, ו מרק כרובית מעושן עם פטריות בר וטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. מכינים פטריות: מבשלים פטריות ושאלוט בחמאה עם מלח ופלפל במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הפטריות רכות ונוזליות שהם פולטים מתאדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר מהחום ומערבבים בcrème fraîche וtarragon.להרכיב ואופים: להתאים 1 פרוסת בשר חזיר לכל אחד 12 כוסות מאפין משומן קלות (הקצוות ידבקו לתלות על הקצוות של כוסות). מחלקים פטריות בין כוסות ולשבור 1 ביצה לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
אופים באמצע התנור עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -15 דקות. מתבלים ביצים עם מלח ופלפל ומסירים (עם חזיר) מכוסות מאפין בזהירות, באמצעות 2 כפות או מריות קטנות.הערה של טבחים: הביצים במתכון זה אינן מבושלות במלואן, מה שעשוי להדאיג אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט