ביצים אפויות עם בייקון קנדי, תרד וצ'דר מיושן
ביצים אפויות עם בייקון קנדי, תרד וצ'דר מיושן עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תרד לתינוק, בייקון קנדי, לחם מחמצת ובצל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 70%. בטטות אפויות פעמיים עם צ'דר ובייקון קנדי, טארטה פלמבה עם קרם פרש עשב, צ'דר מיושן, וידליה מקורמלת, בייקון מעושן כפול, ביצים מקושקשות רכות וגבינת עיזים, ו פלפל שחור פופוברים במילוי צ'דר ורמונט וביצים מקושקשות עשבי תיבול ובייקון קנדי מזוגג מייפל-חרדל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה באמצע. חמאה 4 (6 אונקיות) רמקינים ומניחים בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים בצל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומבשלים עד להתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים תרד ומבשלים עד שהתרד נבול היטב, כ -2 דקות.
מניחים חזיר על תחתית הרמקינים ומעליהם תרד. סדקו ביצים לרמקינים, הניחו 1 כף שמנת על כל ביצה, וחלקו חצי גבינה באופן שווה בין רמקינים.
שים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה ואופים, מחבת מסתובבת באמצע האפייה, עד שהלבנים פשוט מתייצבים אבל החלמונים עדיין נוזלים, בערך 15 עד 18 דקות.
בינתיים מורחים את 2 כפות החמאה הנותרות על 4 פרוסות לחם מחמצת. למעלה עם גבינה מגוררת טוסט עד חום זהוב.
יין מומלץ: יין מבעבע
ביצה אפויה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר