ביצים אפויות עם נקניק ופטריות
ביצים אפויות עם נקניק ופטריות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 318 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, גבינת גרוייר, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. נסו ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר, ביצים אפויות עם פטריות, צ'דר, ונקניק, ו ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 (6-אונקיה) ramekins
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, מוסיפים את שיני השום ואת הפלפל האדום כתוש ומביאים לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום.
פעם אחת, משחיתים יפה, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח כשר. כאשר הפטריות התרככו, מוסיפים את המרווה והיין הלבן. מבשלים עד שהיין כמעט נספג. כבה את החימום והמלאי.
מברשת 8 ramekins בודדים עם שמן זית. מחלקים את תערובת הנקניק באופן שווה בין ramekins ולחץ בעדינות לתוך החלק התחתון. מעל כל אחד עם ביצה.
מפזרים כל ביצה עם כמה טיפות שמן זית ומסדרים על תבנית אפייה.
מפזרים כל ביצה בקלילות עם גבינת Gruyere ואופים עד שהגבינה חומה ותוססת והחלבונים ביצה מבושלים והחלמונים עדיין נוזליים, כ 5 דקות
מגישים עם לחם בגריל שפשף עם שום, אם תרצה.