ביצים אפויות עם תרד, אספרגוס, פרושוטו
ביצים אפויות עם תרד, אספרגוס, פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את גרוייר, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אספרגוס בגריל עם פרושוטו וביצים, ביצים מטוגנות עם פרושוטו ואספרגוס, ו טוסט פרמזן עם אספרגוס, פרושוטו וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 5 דקות בסך הכל.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות.
שימוש באצבעות שלך, לעשות דיכאון במרכז כל פרוסת לחם. מסדרים פרוסה אחת או שתיים של פרושוטו סביב קצה כל פרוסת לחם. שמור 2 כפות של הגבינה. לחצו רבע מהגבינה שנותרה למרכז כל פרוסת לחם. למעלה הגבינה עם התרד, ולאחר מכן להקיף כי עם האספרגוס. לשבור ביצה לתוך צלחת קטנה. בזהירות להחליק את הביצה לתוך אחד מקני התרד. חזור עם שאר הביצים.
מפזרים את הביצים עם מלח ופלפל והגבינה השמורה.
אופים, מכוסה, עד חלבוני הביצה הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
המלצת יין: ניו זילנד סוביניון בלאן יש סגנון ייחודי, עם פס חזק של חומציות, הדרים בשלים טעמי דומדמניות, ו פתק יחיד של אספרגוס. נסה אחד עם צלחת ביצה זו עבור pas de deux מסקרן.