ביצים מטוגנות בשמן זית עם מוצרלה וחריסה
צריך ללא גלוטן, ארוחת בוקר ראשונית וצמחונית? שמן זית מטוגן ביצים עם Mozzarellan ו Harissa יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצים, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חומוס האריסה עם ביצים מטוגנות, מסעדת אוליב גארדן מטוגנת מוצרלה, ו גרגרי מוצרלה עם פלפלים וביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/2 כוס שמן זית, רסק האריסה, רוטב חריף, שום טחון, מיץ לימון, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.)
מטאטא Preheat. לשפשף פרוסות טוסט בצד 1 עם שן שום קלוף, ולאחר מכן במקום 1 טוסט על כל אחד 4 צלחות.
חום שנותר 1/4 כוס שמן זית במחבת nonstick גדול ovenproof מעל חום בינוני גבוה. לשבור ביצים למחבת; מפזרים קלות עם מלח. מבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזל, על 2 דקות.
הסר מהחום; מפזרים גבינת מוצרלה על ביצים.
מקום מחבת תחת broiler ו broil רק עד גבינה נמסה ומרכזים של חלמונים הם עדיין מעט נוזלי, על 2 דקות. בזהירות למקם 1 ביצה על כל פרוסת טוסט. רוטב חריף כפית על ביצים. לפזר עלי פטרוזיליה מעל ומגישים.
רסק אריסה ותבלינים פלפל חריף או רסק זמינים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים במזרח התיכון kalustyans.com