ביצים ממולאות אפרסק גאורגיה
ביצים ממולאות אפרסק גאורגיה נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פקאן, מלח, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, עוגת אפרסק ג'ורג'יה, ו סופלה אפרסק ג'ורג'יה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר נירוסטה. (אין להשתמש nonstick.)
הוסף מים לעומק של 3 אינץ'. מביאים לרתיחה מתגלגלת; לבשל 1 דקה. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 10 דקות.
מניחים ביצים מתחת למים זורמים קרים עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. הקש ביצים על הדלפק עד סדקים טופס; לקלף.
פרוס ביצים חצי לאורכו, בזהירות להסיר חלמונים. מועכים יחד חלמונים, יוגורט, הבא 9 מרכיבים עד חלקה באמצעות מזלג. תערובת חלמון כפית לחצאים לבנים ביצה. למעלה עם אפרסקים טריים פרוסים ופקאנים קצוצים.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר 1 שעה לפני ההגשה.