ביצים ממולאות גדולות
המתכון הגדול ביצים ממולאות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 20 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 96 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. גשו לסופר וקנו חומץ יין, רוטב חריף של פרנק, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, בשר חזיר ממולא של גאמי בראון ' The Great Meat Cookbook, ו סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר גדול ומכסים עם 2 ליטרים מים קרים.
מניחים על חום גבוה, מביאים לרתיחה, לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עשר דקות.
מסננים ביצים ומקלפים מתחת למים זורמים קרים. חותכים כל ביצה בחצי אורך.
מניחים את כל החלמונים בקערה של מעבד מזון. בחר 16 של החצאים ביצה לבן למראה הטוב ביותר ולהניח בצד. שמור את 8 הנותרים לשימוש נוסף.
מוסיפים מיונז, חרדל, חצי חומץ ורוטב חם למעבד מזון ולעבד עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
עם מכונת ריצה, לאט לטפטף ב 2 כפות של שמן זית. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח וחומץ שנותר (אם תרצה).
מעביר לתיק עם מנעול-רוכסן. מילוי וחצאים לבנים ביצה ניתן לאחסן במקרר עד לילה לפני מילוי והגשה.
חותכים את הפינה של תיק zipperlock ותערובת מילוי צינור לתוך חלבוני ביצה, overstuffing כל חור.
טפטוף עם שמן זית שנותר, מפזרים פלפל שחור, עירית, פלפל אדום כתוש, ומלח ים.