מתכון ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 42 דקות. מתאים ל-8 מנות. מתאבן זה יש 116 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל ירוק, קינמון טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Sriracha ביצים ממולאות עם פלפלים חלפינו מסוכרים, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו ביצים ממולאות בייקון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמצוץ של קאיין והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
פלפל קאיין טחון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את הבייקון על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
4
מפזרים כל פרוסת בייקון עם כמה סוכר מתובל ואופים, על 10 דקות. הפוך את הבייקון, מפזרים את הסוכר המתובל הנותר וממשיכים לבשל עד פריך, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר את הבייקון מהתנור ולאפשר להתקרר. כאשר הבייקון הוא מגניב, לרכך אותו ולהניח בצד, שמורה רבע ממנו לקישוט הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בשר טחון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
שים את הביצים הקרות בתחתית סיר בינוני לכסות עם מים קרים. להביא מים לרתיחה ולהסיר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת עם מכסה ולתת לעמוד במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
7
מסננים את הביצים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
8
תן לביצים להתקרר קצת ולאחר מכן לקלף כאשר הם עדיין חמים (ביצים הם הרבה יותר קל לקלף כאשר הם חמים). לאחר שהם מקולפים, אתה יכול לאחסן אותם, מכוסה, במקרר.