ביצים ממולאות עם סלמון מעושן וגבינת עשב
ביצים ממולאות עם סלמון מעושן וגבינת עשב יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינה מתובלת בשום ועשב, ביצים, סלמון סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלמון מעושן ממולאים ביצים, ביצים ממולאות בסלמון מעושן וקוויאר, ו בייגל סלמון מעושן עם גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מניחים ביצים בשכבה אחת. מכסים במים קרים לפחות 1 אינץ ' מעל ביצים. מכסים וחום לרתיחה; מסירים מחום. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות; לנקז. מיד להפעיל מים קרים על ביצים או למקם אותם במי קרח עד מקורר לחלוטין.
לקלף ביצים; לחתוך לחצי לאורכו. להחליק חלמונים ולמקם בקערה קטנה. מחית חלמונים במזלג. מערבבים במיונז וגבינה.
שמור 2 פרוסות סלמון לקישוט. קוצצים גס הנותרים סלמון; לקפל לתוך תערובת חלמון. ממלאים חלבונים ביצה עם תערובת חלמון, עורם אותו בקלילות. לארגן על צלחת הגשה.
חותכים לרוחב סלמון שמורות לרצועות 1/2 אינץ 'רחב, זמירה על 1 אינץ' ארוך. באופן רופף להפשיל חתיכות של סלמון לצורת רוזבאד.
מניחים 1 רוזבאד על כל ביצה.