ביצים מקושקשות עם אספרגוס
ביצים מקושקשות עם אספרגוס נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים מקושקשות על אספרגוס, ביצים מקושקשות עם אספרגוס, ו אספרגוס ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה, 10 עד 12 אינץ 'ללא מקל על חום גבוה, להביא על 1 אינץ' של מים לרתיחה. בינתיים, הצמד גבעול קשה מסתיים אספרגוס ולהשליך.
חותכים 2 עד 3 אינץ 'את החלק העליון של כל חנית אספרגוס, ואז לחתוך את שאר הגבעולים באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 2 עד 3 דקות.
ניקוז. טיפים נפרדים מחתיכות גזע.
מקציפים תחליף ביצה, 1/4 מלח שום, בזיליקום להתמזג. הגדר מחבת מעל חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים חמאה ומערבלים למחבת המעיל.
מפזרים קוביות גבינה neufchatel.
כאשר תערובת הביצים קובעת, השתמש במרית רחבה לדחוף ביצים מבושלות הצידה ולתת זרימה נוזלית לא מבושלת לתחתית פאן. בעוד תערובת ביצים היא עדיין סמיליקי, להוסיף חתיכות גזע אספרגוס, מוצרלה, ופרמזן. המשך לדחוף תערובת מן פאן התחתונה עם מרית עד סט ברכות, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים מלח שום ופלפל לפי הטעם.