ביצים עלומות עם פטריות בשתי דרכים
גשו לסופר וקנו חומץ יין אדום, עלי פטרוזיליה שטוחים, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו ביצים עלומות עם פטריות ועגבניות, ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר, ו ביצים עלומות יין עם בטן חזיר פריך ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
דק לחתוך שני שלישים של פטריות 1/8 אינץ ' עבה. לזרוק עם 1/4 כוס שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ואז להפיץ באופן שווה ב 2 מחבתות גיליון 4 צדדיות גדולות. צלי, החלפת מיקום של מחבתות ופטריות ערבוב מדי פעם, עד שכל הנוזל התאדה ופטריות זהובות ופריכות, 30 עד 40 דקות.
בינתיים, לחתוך פטריות שנותרו לתוך 1/2 אינץ ' טריזים. דק קוצצים פטרוזיליה עם שום.
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז פלחי sautémushroom עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל 1 דקה.
מוסיפים חומץ יין אדום ו sauté 1 דקה. מערבבים בתערובת פטרוזיליה וחמאה וחמאה עד שהחמאה נמסה. מתבלים במלח.
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
להביא 1 1/4 אינצ ' ים מים לרתיחה במחבת גדולה עמוקה או סיר עם חומץ מזוקק. לשבור כל ביצה לתוך כוס ולהחליק ביצה לתוך מים, ריווח ביצים בנפרד. לחלוט ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מערבבים יחד פטריות 1/4 כפית כמון קלוי בקערה גדולה, ולאחר מכן מחלקים בין צלחות. הרם ביצים מתוך ציד בלתי חוקי נוזלי 1 בכל פעם עם כפית מחוררת ולנקז בקצרה בכפית על מגבות נייר לפני העברה לפטריות.
טפטוף עם שמן ומפזרים מלח ים ונותר כמון קלוי לפי הטעם.
הביצים לא יהיו מבושלות במלואן.