קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ביצים עלומות עם פטריות בשתי דרכים

ביצים עלומות עם פטריות בשתי דרכים
גשו לסופר וקנו חומץ יין אדום, עלי פטרוזיליה שטוחים, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו ביצים עלומות עם פטריות ועגבניות, ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר, ו ביצים עלומות יין עם בטן חזיר פריך ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דק לחתוך שני שלישים של פטריות 1/8 אינץ ' עבה. לזרוק עם 1/4 כוס שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ואז להפיץ באופן שווה ב 2 מחבתות גיליון 4 צדדיות גדולות. צלי, החלפת מיקום של מחבתות ופטריות ערבוב מדי פעם, עד שכל הנוזל התאדה ופטריות זהובות ופריכות, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
בינתיים, לחתוך פטריות שנותרו לתוך 1/2 אינץ ' טריזים. דק קוצצים פטרוזיליה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז פלחי sautémushroom עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חומץ יין אדום ו sauté 1 דקה. מערבבים בתערובת פטרוזיליה וחמאה וחמאה עד שהחמאה נמסה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ ייןחומץ יין
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
1
להביא 1 1/4 אינצ ' ים מים לרתיחה במחבת גדולה עמוקה או סיר עם חומץ מזוקק. לשבור כל ביצה לתוך כוס ולהחליק ביצה לתוך מים, ריווח ביצים בנפרד. לחלוט ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים יחד פטריות 1/4 כפית כמון קלוי בקערה גדולה, ולאחר מכן מחלקים בין צלחות. הרם ביצים מתוך ציד בלתי חוקי נוזלי 1 בכל פעם עם כפית מחוררת ולנקז בקצרה בכפית על מגבות נייר לפני העברה לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טפטוף עם שמן ומפזרים מלח ים ונותר כמון קלוי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
הביצים לא יהיו מבושלות במלואן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה