בירה וכרוב חמוץ פאדג'קאפקייקס, ציפוי בירה
המתכון בירה וכרוב חמוץ פאדג'קאפקייקס, ציפוי בירה מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. אם יש לכם קמח, סודה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו עוגות בירה שחורה עם ציפוי קרם סודה, עוגות בראוני בירה עם חמאה בירה, ו קאפקייקס גבינת בירה עם ציפוי גבינת שמנת צ'דר בייקון: הקאפקייק סופרבול האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס סטנדרטיות עם 18 ספינות קאפקייקס.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכר עד אור וחלק.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שכל אחד חלק, מגרדים את הצדדים של הקערה במידת הצורך.
תוסיף את הוניל. לנפות את הקקאו, קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה גדולה. בקערה מוקרמת, להחליף את השאריות מרכיבים מתחיל ומסתיים עם מרכיבים יבשים. מערבבים בכרוב הכבוש. מלא את ספינות הקאפקייקס 2/3 מלא.
אופים עד קפיצי cupcake בחזרה כאשר נגע, כ -35 דקות.
להעביר את המחבתות כדי חוט מתלים להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגות.
להרכיב: כפור את הקאפקייקס מקורר עם ציפוי בירה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את החמאה מרוכך עם חצי הסוכר של ממתקים.
מוסיפים את הקקאו, המלח, ובערך 1/3 של הבירה. הכה עד חלקה. חלופי מוסיף את הסוכר שנותר עם הבירה הנותרת והכה עד פלאפי.