בישול איטי בטטה וריזוטו שעורה
בישול איטי בטטה וריזוטו שעורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מרק ירקות, בצל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בישול איטי-ריזוטו שעורה, בישול איטי שעורה וריזוטו חומוס, ו ריזוטו שעורה פטריות בישול איטי.
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שקוף.
להוסיף שום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים בטטות, שעורה, טימין, מלח ו -3 כוסות של מרק.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 5 שעות.
ב 2-כוס מדידת מיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1 מרק כוס על 2 עד 3 דקות או עד רותחים. מערבבים edamame מופשר מרק רותח לתוך תערובת שעורה בתנור. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד edamame הם מכרז.
מגישים בקערות רדודות; מפזרים גבינה.