קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בישול איטי בקר טחון

בישול איטי בקר טחון
בישול בשר טחון איטי דורש על 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, splenda® לא ממתיק קלוריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית.

הוראות

1
מניחים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב להתפורר, עד בשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז.
3
מעבירים את הבשר והבצל לבישול איטי ומערבבים בקטשופ, ממתיק Granulated SPLENDA®, חומץ וחרדל. מתבלים עם זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
זרעי סלריזרעי סלרי
ממתיקממתיק
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
SplendaSplenda
חומץחומץ
פלפלפלפל
בצלבצל
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
כיסוי ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך כמה שעות לפני ההגשה.