בישול איטי בקר טחון
בישול בשר טחון איטי דורש על 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, splenda® לא ממתיק קלוריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית.
הוראות
מניחים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב להתפורר, עד בשר משחימים.
מעבירים את הבשר והבצל לבישול איטי ומערבבים בקטשופ, ממתיק Granulated SPLENDA®, חומץ וחרדל. מתבלים עם זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, פלפל ומלח.
כיסוי ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך כמה שעות לפני ההגשה.