קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות56
מגזין

בישול איטי בשר איטלקי לסנדוויצ'ים

בישול איטי בשר איטלקי לסנדוויצ'ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי בשר איטלקי לסנדוויצ'ים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מים, בזיליקום, תערובת רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים עם מלח, פלפל שחור טחון, אורגנו, בזיליקום, מלח בצל, פטרוזיליה, אבקת שום, עלה דפנה, ותערובת רוטב לסלט בסיר. מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים צלי בתנור איטי, ושופכים תערובת רוטב לסלט על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות, או על גבוה במשך 4 עד 5 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר עלה דפנה, לגרוס בשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.