בישול איטי בשר איטלקי לסנדוויצ'ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי בשר איטלקי לסנדוויצ'ים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מים, בזיליקום, תערובת רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים עם מלח, פלפל שחור טחון, אורגנו, בזיליקום, מלח בצל, פטרוזיליה, אבקת שום, עלה דפנה, ותערובת רוטב לסלט בסיר. מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה.
מניחים צלי בתנור איטי, ושופכים תערובת רוטב לסלט על הבשר.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות, או על גבוה במשך 4 עד 5 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר עלה דפנה, לגרוס בשר עם מזלג.