קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

בישול איטי בשר צבי ארוחת סטרוגנוף

בישול איטי בשר צבי ארוחת סטרוגנוף
אם יש לך מים, אטריות ביצים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל בשר צבי מבושל איטי, בישול איטי צ'ילי בשר צבי, ו תבשיל בשר צבי מבושל איטי.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק את הצבי בקוביות עם מלח, פלפל, אבקת שום, ואבקת בצל. מבשלים את הצבי בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות. לאחר השחמה, להסיר מהמחבת ולמקם לתוך סיר איטי, משאיר את השמן שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר צביבשר צבי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים את הקמח לתוך שמן הזית הנותר. מבשלים ומערבבים עד הקמח הפך חום זהוב, על 5 דקות. מערבבים במים ומביאים לרתיחה, ואז לשפוך לתוך סיר איטי יחד עם קרם של מרק פטריות. מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד הצבי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר צביבשר צבי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את האטריות ביצים, ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז. כפית את הסטרוגנוף מעל אטריות הביצים כדי להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף