בישול איטי בשר צבי ארוחת סטרוגנוף
אם יש לך מים, אטריות ביצים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל בשר צבי מבושל איטי, בישול איטי צ'ילי בשר צבי, ו תבשיל בשר צבי מבושל איטי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק את הצבי בקוביות עם מלח, פלפל, אבקת שום, ואבקת בצל. מבשלים את הצבי בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות. לאחר השחמה, להסיר מהמחבת ולמקם לתוך סיר איטי, משאיר את השמן שנותר במחבת.
להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים את הקמח לתוך שמן הזית הנותר. מבשלים ומערבבים עד הקמח הפך חום זהוב, על 5 דקות. מערבבים במים ומביאים לרתיחה, ואז לשפוך לתוך סיר איטי יחד עם קרם של מרק פטריות. מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד הצבי הוא רך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ביצים, ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז. כפית את הסטרוגנוף מעל אטריות הביצים כדי להגיש.