בישול איטי הודו מעושן-מרק עדשים
מרק הודו-עדשים מעושן מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך מרק ירקות, פלפל, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בישול איטי הודו מעושן-מרק עדשים, בישול איטי עדשים מעושן מרק בשר חזיר, ו מרק עדשים עם הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים יחד מרק, עדשים, ירקות prechopped, אורגנו ופלפל; מוסיפים רגל טורקיה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד עד עדשים הם מכרז טורקיה נופלת עצם.
הסר את רגל טורקיה מכיריים איטיים.
להסיר ולהשליך את העור. לגרוס בשר, להשליך עצם. החזרת בשר לבישול איטי; מערבבים היטב. מרק מצקת לתוך 8 קערות; מקשטים עם יוגורט וזרגי אורגנו.