קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

בישול איטי לימון פלפל עוף

בישול איטי לימון פלפל עוף
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח מתובל, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו בישול איטי לימון פלפל עוף, עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, ו תבשיל עוף מתבשל לאט עם פלפל ואננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף עוף, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ולהשתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור על השד והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים חמאה ופלפל לימון בקערה קטנה ומוסיפים חמאה מתובלת מתחת לעור התרופף באמצעות כפית. לדחוף חמאה מן הכף באמצעות העור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים פרוסת לימון שיני שום לתוך חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים עוף לתוך סיר איטי. לשפשף את העור עם שמן זית ומפזרים מלח מתובל, טימין, ופלפל שחור סדוק על הציפור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מבשלים על גבוה במשך 3 שעות; להפחית את החום לנמוך ומבשלים עד העוף הוא רך מאוד מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצמות, קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), 2 עד 3 שעות יותר. אם תרצה, לבשל ציפור על הגדרה נמוכה 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום