קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, ו תבשיל חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החזיר, מרק, סיידר, תפוחים, סקווש, גזר לבן וקורנית בסיר איטי 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה