קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, ו תבשיל חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החזיר, מרק, סיידר, תפוחים, סקווש, גזר לבן וקורנית בסיר איטי 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)