קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בישול איטי עוף איטלקי-מרק פסטה

בישול איטי עוף איטלקי-מרק פסטה
המתכון איטי בישול עוף איטלקי-מרק פסטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 10 שעות ו-10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לך זיתים, שום, פסטה פגז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול איטי מרק עוף איטלקי, עוף איטלקי מתבשל לאט-מרק עדשים, ו עוף מבושל איטי ומרק פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט פסטה ב 3 1/2-ל 4-ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
3
כ -30 דקות לפני ההגשה, מערבבים פסטה. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד פסטה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי